Sponsorskap ansökan hos Normal.dk är startad

Du kan nu söka sponsorskap hos Normal.dk där dom årligen delar ut 15000kr till föreningar eller privatpersoner.

Det är kanske inte många som vet om sponsorskapet men den danska kedjan Normal som säljer hushållsartiklar, godis och hygienprodukter har varje år utdelning i något dom kallar för sponsorskap där dom stöttar föreningar eller privatpersoner med 15000kr.
Syftet är till för att ge människor en liten knuff till att förverkliga sina drömmar eller fortsätta med dom, det tycker vi såklart är en toppen idé och tipsar gärna.

Skärmdump från normal.se 2022-01-02

”Jane älskar Horseback Arching, en nischad sport där det kan vara svårt att hitta sponsorer så att hon kan utöva sporten på internationellt plan. Pengarna från NORMAL-sponsorskapet har bland annat använts till att transportera hästen Tsarina runt till möten inrikes och utrikes, även till en ny båge då den gamla av misstag blev påkörd av en lastbil.”

Normal.dk
Bild lånad från: https://blomsbutikker.dk/media/Butik_Normal_1200x850.png

NORMAL är ett danskt företag som har över 300 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland. Dom öppnade första butiken 2013 och allt efteråt är en succéhistoria.

Default image
Anita

Anita är en multi-tasker som läser två IT utbildningar och frilansar som webbutvecklare och illustratör. Hon har även en diplom i lagar och förordningar GDPR.

Articles: 7

Leave a Reply