Trainee utbildning hos skatteverket!

Bra möjlighet för en trainee som har läst en högskoleutbildning inom IT. OBS! sista ansökningsdag 9 januari!

Bra möjlighet för en trainee som har läst högskoleutbildning inom IT.
OBS! Sista ansökningsdag 9 januari

Skatteverket har även andra IT tjänster ute så gå in under tjänster /lediga jobb på deras hemsida och leta. Läs mer här.

Är du inte riktigt i mållinjen alltså ej diplomerad då kan du ändå gå igenom vad dom söker och vilka tjänster och programmeringsspråk som gäller för att bli en trainee. Själva beskrivningen av utbildningen är rätt så smal på hemsidan, vilket vi förmodar innebär att man får ytterliggare information när man är i ansöknings processen istället.

”Hösten 2022 startar Skatteverkets traineeprogram för första gången – en kickstart för dig som är ambitiös och nyutexaminerad inom it. Du blir en del av ett team från start och får många spännande möjligheter att utveckla både spets och bredd i ditt yrke. Ansökan är öppen till och med den 9 januari 2022.Hösten 2022 startar Skatteverkets traineeprogram för första gången – en kickstart för dig som är ambitiös och nyutexaminerad inom it. Du blir en del av ett team från start och får många spännande möjligheter att utveckla både spets och bredd i ditt yrke. Ansökan är öppen till och med den 9 januari 2022.”

Skatteverket.se
Skärmdump från 2021-12-21 Skatteverket
Default image
Anita

Anita är en multi-tasker som läser två IT utbildningar och frilansar som webbutvecklare och illustratör. Hon har även en diplom i lagar och förordningar GDPR.

Articles: 7

Leave a Reply